dinsdag 12 juli 2011

Lieve vrienden van de fiets,


Na alweer een bijzonder beestige editie van PPH gaan we onze laatste week op Belgische bodem in. Zoals gebruikelijk en om eigen goede gewoontes procrastinatiegewijs niet overboord te gooien, staat er nog heel wat op de planning.
Om mee te gaan met de nieuwste trends in wielerland, slaan we zware paardenmiddelen in (gelukkig zitten we met een gediplomeerd dierenarts in ons midden). Om de Hel van Tanger te vermijden zullen we deze wel reeds in Spanje moeten consumeren, maar daar zijn ze wel meer gewoon. We kunnen altijd zeggen dat het door onze paardenbiefstuk kwam.
Bovenaan op onze takenlijst prijken grote tubes uierzalf (ooit al eens 3 maanden aan een stuk op een fietszadel gezeten?), lijm (omwille van zijn toffe multifunctionele instelling) en Imodium ('Laat diarree je dag niet verpesten / diarree.be). Dan nog net de benen scheren en de baarden kammen en we kunnen met een gerust hart vertrekken.


We zullen proberen deze blog regelmatig bij te houden, maar reken niet op vaste tijdstippen een nieuw bericht te kunnen lezen. 


Wie wil mag ons komen uitwuiven maandag 18 juli om 07u50 aan het station van Tienen.
Marco Poliaanse taferelen tegemoet!
Zij die zand zullen vreten groeten u!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten