zondag 17 juli 2011

Die Grooten VerTrek

Luttele uren scheiden ons van ons huiselijke leven en het leven onderweg. Gepakt en zwaar bezakt krijgen onze fietsen min of meer de vorm die ze moeten aannemen. Onderweg gebeuren er ongetwijfeld vele aanpassingen.
Maar goed, de voorbereidingen en het lange wachten hebben lang genoeg geduurd. Hopelijk is het fietsen zelf minder vermoeiend.
Vanavond nodigen wij graag nog eens iedereen uit die ons nog een laatste keer in volle feeststemming wil zien, en dit op een unieke locatie. 't Schip in Nerm is de place to be, bring your own booze want we willen 's ochtends niet opgezadeld zitten met een berg leeggoed en/of afval. Casettes en cds zijn ook meer dan welkom! We plannen van daaruit rechtstreeks naar het station van Tienen te rijden. Spring dus op uw tweewieler en vergezel ons gerust, onze eerste etappe is een kleine 7km lang en het vertrek is gepland tegen dik 7 uur. Onze trein vertrekt om 7u50 in Tienen.

Van dan af volgt er een hele resem kleine treintjes door Belgiƫ, Frankrijk en Spanje. Hier en daar gaan we kameraden bezoeken en de toerist uithangen. We proberen de blog te updaten, mogelijk met de eerste foto's van wat ongetwijfeld een prachtalbum wordt. Als alles volgens 'plan' verloopt, wagen we Die Grooten Oversteek naar het Afrikaanse continent een vijftal dagen na vertrek en beginnen we in Tanger te fietsen tot ...

Cultuurshocks vooruit!

2 opmerkingen:

  1. Mss dan wel hopeloos te laat op het perron, maar als eerste hier!! Mijn afscheidswoordjes:
    @Wout: Lieverd, nog 101 dingen te zeggen, nog 1001 kusjes te geven... maar gewoon simpelweg bedoelen: mogen het geluk, de dromen en de onvergetelijke momenten je overspoelen zoals eb en vloed de Afrikaanse kusten.. Elke morgen de avontuurlijk warme zon, elke avond de vertrouwde maan.. x x x
    @WJ: Ne welverdiende eindelijk! ;) I hope Wings will guide you to new horizons.. Geniet met volle teugen en breng mijn ventje terug!!
    @Diederik: Vriend, als alle andere beginnen koken in de brandende zon, is er nog altijd jouw gouden stilzwijgen die elk brandje kan blussen!! Geniet ervan en wind in de rug!!
    @Michael: Een geweldig mindblowing avontuur en ongelooflijk veel eeuwige picture perfects!
    Dus kortom kerels..
    Hard rijden, hard leven en hard terugkomen!!
    Dikke knuffel en toch nog net 1 kusje voor mijn ventje.. Once in a lifetime guys!!! :D Enjoy!!
    xxx
    Zoƫ

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaba sloebers, jammer da ik ni bij de laatste pinten kon zijn voor jullie vertrek! Doet da goe en vooral gene stress, ik heb Willem-Jan goed opgeleid tijdens onze fietsreis naar Denemarken!
    HOP VOORUIT x jaaq

    BeantwoordenVerwijderen